´
Portalen Interaktiv

Poolnyheter

Här presenteras de senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör utav de ledande pooltillverkarna. Oavsett om du redan har en befintlig pool eller skall investera i en ny pool så är det spännande att hålla koll på det senaste i poolvärlden. Här hittar de det senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör från de ledande pooltillverkarna.

PVP INVERTER PVP INVERTER

PVP INVERTER

Digital kontrollenhet med utökade funktioner. Övervakar låg- och högtrycks-pressostat, lågt vattenflöde och delta-temperatur (in/ut). Enheten kontrollerar även nätspänningen, samtliga givare och systemkommunikation

PVP INVERTER 
Vertyg som förenklar Vertyg som förenklar

Vertyg som förenklar

I vår nya app hittar du verktyg som förenklar ditt ägande av pool och spabad. Håll koll på ditt badvatten med hjälp av vår kemikalkylator eller ta del av unika erbjudanden och klippkort. Här finns även support, filmklipp och våra vanligaste frågor. 

Vertyg som förenklar 
En elegant lösning ! En elegant lösning !

En elegant lösning !

 Har du monterat AluDeck ovanpå ett trädäck eller klinkerdäck minskar du även risken att man går emot skenan, den är alltid synlig. Ledljusslingan med transformator är säker för utomhusbruk i våt miljö - IP klass 65. Ljuset är dimbart och monteras inne i skenan mot överkanten. Snyg

En elegant lösning ! 
Duscha ute med Demerx uteduschar. Duscha ute med Demerx uteduschar.

Duscha ute med Demerx uteduschar.

Soluppvärmda uteduschar som ansluts snabbt & enkelt direkt från trädgårdsslangen. Temperatur justeras smidigt med den inbyggda blandaren. Finns i flera olika modeller och storlekar. Samtliga med smidig avtappningsventil.

Duscha ute med Demerx uteduschar. 


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap