´
Portalen Interaktiv

Poolnyheter

Här presenteras de senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör utav de ledande pooltillverkarna. Oavsett om du redan har en befintlig pool eller skall investera i en ny pool så är det spännande att hålla koll på det senaste i poolvärlden. Här hittar de det senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör från de ledande pooltillverkarna.

Pooltak POPP – Nya standardfärger Pooltak POPP – Nya standardfärger

Pooltak POPP – Nya standardfärger

Våra populära Pooltak POPP levereras alltid med lackerade profiler. Kraftiga profiler som lackeras i ljus kulör RAL 7035, eller Anthracite RAL 7016   Kontakta oss för offert och ritning!  

Pooltak POPP – Nya standardfärger 
Exlusiv standardserie Exlusiv standardserie

Exlusiv standardserie

Gullberg & Jansson lanserar en ny exklusiv standardserie av skjutbara pooltak, Nova Comfort och Stella Comfort som är utrustade med både automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Exlusiv standardserie 
Sunny 40-1 Sunny 40-1

Sunny 40-1

Nu presenterar vi ännu en utedusch: Sunny 40-1, en soluppvärmd utedusch med duschhandtag och hållare. Rymmer 40 liter vatten och räcker till ca 20 min skön, tempererad duschning. Missa inte heller våra andra populära modeller!

Sunny 40-1 
Clever-Pool från Folkpool Clever-Pool från Folkpool

Clever-Pool från Folkpool

Clever-Pool är en ny frekvensstyrning som reglerar varvtalet och därmed vattenflödet genom poolpumpen. Clever-pool kan kopplas till både nya och befintliga poolpumpar. Tack vare denna gör du stora energibesparingar, badar i rent vatten och slipper väsen från poolpumpen.

Clever-Pool från Folkpool 
T-Bone T-Bone

T-Bone

Att laga mat utomhus är speciellt. När det luktar gott samlas alla kring elden för att känna den härliga doften av god mat. .

T-Bone 
Luxlama-pooltak Luxlama-pooltak

Luxlama-pooltak

Alla moduler är låsbara med nyckel och 100% barnsäkra - Extra kraftig front och gavelvägg - Pooltaket levereras IHOPSATT ...Se mer 

Luxlama-pooltak 
Z-LINE Z-LINE

Z-LINE

   Z-Line använder sig av BeUp® och AluDeck® som är en ny unik konstruktionslösning med en extremt låg styrskena och ett steglöst låssystem för pooltakssektionerna. Med foten kan du lätt låsa sektionerna var som helst längs AluDecks låga styrskena som även är anpassad för LED-liste

Z-LINE 


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap