´
Portalen Interaktiv

Poolnyheter

Här presenteras de senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör utav de ledande pooltillverkarna. Oavsett om du redan har en befintlig pool eller skall investera i en ny pool så är det spännande att hålla koll på det senaste i poolvärlden. Här hittar de det senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör från de ledande pooltillverkarna.

Exlusiv standardserie Exlusiv standardserie

Exlusiv standardserie

Gullberg & Jansson lanserar en ny exklusiv standardserie av skjutbara pooltak, Nova Comfort och Stella Comfort som är utrustade med både automatisk sektionslåsning och extra platta komfortskenor.

Exlusiv standardserie 
Sunny 40-1 Sunny 40-1

Sunny 40-1

Nu presenterar vi ännu en utedusch: Sunny 40-1, en soluppvärmd utedusch med duschhandtag och hållare. Rymmer 40 liter vatten och räcker till ca 20 min skön, tempererad duschning. Missa inte heller våra andra populära modeller!

Sunny 40-1 
Clever-Pool från Folkpool Clever-Pool från Folkpool

Clever-Pool från Folkpool

Clever-Pool är en ny frekvensstyrning som reglerar varvtalet och därmed vattenflödet genom poolpumpen. Clever-pool kan kopplas till både nya och befintliga poolpumpar. Tack vare denna gör du stora energibesparingar, badar i rent vatten och slipper väsen från poolpumpen.

Clever-Pool från Folkpool 
T-Bone T-Bone

T-Bone

Att laga mat utomhus är speciellt. När det luktar gott samlas alla kring elden för att känna den härliga doften av god mat. .

T-Bone 
Luxlama-pooltak Luxlama-pooltak

Luxlama-pooltak

Alla moduler är låsbara med nyckel och 100% barnsäkra - Extra kraftig front och gavelvägg - Pooltaket levereras IHOPSATT ...Se mer 

Luxlama-pooltak 
Z-LINE Z-LINE

Z-LINE

   Z-Line använder sig av BeUp® och AluDeck® som är en ny unik konstruktionslösning med en extremt låg styrskena och ett steglöst låssystem för pooltakssektionerna. Med foten kan du lätt låsa sektionerna var som helst längs AluDecks låga styrskena som även är anpassad för LED-liste

Z-LINE 
NYHET Pooltaket Elegans NYHET Pooltaket Elegans

NYHET Pooltaket Elegans

Ett skjutbart pooltak har många fördelar; det hjälper till att värma upp vattnet och hålla det varmt, det skyddar mot skräp och smuts, det är låsbart och säkert mot ofrivilla bad av barn och djur och dessutom är det mycket lätt att skjuta undan.Välj mellan höga pooltak och låga pooltak.

NYHET Pooltaket Elegans 
Pooltak Nova BC Pooltak Nova BC

Pooltak Nova BC

Gullberg & Jansson lanserar pooltak Nova BC för 4x10 meter pooler med t.ex. romersk trappa. Nova BC levereras i box som byggsats och Nova-serien har ett rek. cirkapris från 39.900:-.

Pooltak Nova BC 


 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.