Poolportalen
Portalen Interaktiv

Poolnyheter

Här presenteras de senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör utav de ledande pooltillverkarna. Oavsett om du redan har en befintlig pool eller skall investera i en ny pool så är det spännande att hålla koll på det senaste i poolvärlden. Här hittar de det senaste nyheterna inom pool och pooltillbehör från de ledande pooltillverkarna.

Luxama Luxama

LuxamaLuxama Luxama
Måttbeställ efter egen ritning Måttbeställ efter egen ritning

Måttbeställ efter egen ritning

Här kan du måttbeställa ditt egna spalock. Tillverkat efter dina mått och branschens tuffaste specifikationer med bland annat amerikansk "marin-grade" vinyl, och stålbalk invändigt för bästa möjliga styrka.

Måttbeställ efter egen ritning Måttbeställ efter egen ritning
Äntligen dags för utedusch Äntligen dags för utedusch

Äntligen dags för utedusch

Med inbyggd blandare regleras vattnet till önskad temperatur, perfekt både till torpet och poolkanten – Gratis Varmvatten. Finns i flera olika modeller och storlekar. Ansluts snabbt och enkelt direkt till trädgårdsslangen med standardkoppling

Äntligen dags för utedusch Äntligen dags för utedusch
Pooltrappa Pooltrappa

Pooltrappa

Vår nya pooltrappa är en innovativ och bekväm trappa som ansluts till ett nytt eller befintlig däck. 60 cm bredd steg ger gott om utrymme för användning samtidigt som den maximerar badytan. Den överlägsna styrka/vikt prestandan kombinerat med ett fantastiskt pris gör den mycket prisvärd.

Pooltrappa Pooltrappa
Allergo Allergo

Allergo

Läckert breda armstöd och bred flätad konstrotting kännetecknar sittgruppen Allegro. Här visas en 2,5 sitssoffa, två fåtöljer och ett bord. 38 mm bred brun konstrotting på stomme av aluminum, dynor i sandfärgat kraftigt olefintyg och glasskiva till bordet.

Allergo Allergo
 
Portalen Interaktiv
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7A
444 31 STENUNGSUND
Tfn: 0303-679 50
Fax: 0303-679 55
Epost: info@portalen.se
Webbplats: www.portalen.se
Sitemap